Pinse - Kraft til tjeneste
Av: Webmaster  Lørdag 19. mai   Tilbake

Bilde # 275 Pinsen er en viktig hendelse for Guds menighet. Løftet om kraft til tjeneste ble oppfylt. Dette er beskrevet i Apostlenes Gjerninger 2-1-4: Da pinsedagen kom, var alle samlet på ett sted. Plutselig lød det fra himmelen som når en kraftig vind blåser, og lyden fylte hele huset hvor de satt. Tunger som av ild viste seg for dem, delte seg og satte seg på hver enkelt av dem. Da ble de alle fylt av Den hellige ånd, og de begynte å tale på andre språk etter som Ånden ga dem å forkynne.
Dette er imidlertid en erfaring for alle troende, som vi pinsevenner betoner i vårt arbeid og tjeneste. Pinsen er også kalt menighetens fødselsdag.
2. pinsedag har vi gleden av å få besøke av pastor Daniel Matthiesen fra Salt Bergenskirken - velkommen !