Bilde # 1 Velkommen

Velkommen til EVANGELIEKIRKEN sine nettsider!

Her kan du lese litt om Evangeliekirken i Bergen. I tillegg til informasjon om menigheten og hva vi står for, finner du oversikt over møtene fremover, ulike aktiviteter og aktuelle nyheter.

Evangeliekirken er en mellomstor fri evangelisk menighet. Vi holder til i eget kirkebygg på Kronstad, like sør for Bergen sentrum.

Bilde # 18Menigheten teller i dag rundt 50 mennesker. Vi samles regelmessig i Guds hus til fellesskap og for å ta del i undervisning og forkynnelse av Guds ord.

I dagens moderne og travle samfunn er det nødvendig for alle mennesker å ha en åndelig dimensjon i livet. JESUS KRISTUS sa: "Mennesket lever ikke bare av brød, men av hvert ord som går ut av Guds munn". Gjennom troen på Gud har vi fått oppleve at dette har gitt oss Meningen med livet.

Vær velkommen til å besøke våre møter og samlinger, eller ta kontakt med oss !